Wij gebruiken cookies om de site goed te laten functioneren en voor statistische doeleinden. Blijft u onze site gebruiken dan gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

 


Contact opnemen

G.J. Meiling G.J. Meiling
telefoon +31 (0)653 890 380
mail info@inson.nl
G.J. Meiling
Privacy

Privacy

Algemeen
Wij respecteren de privacy van iedere bezoeker van deze website. Onze Privacy Verklaring beschrijft de gegevens die worden verzameld op http://www.inson.nl en hoe deze worden gebruikt.

Persoonsgegevens
Wij verzamelen en bewaren geen persoonsgegevens zoals uw naam, adres, telefoonnummer of e-mailadres, tenzij u ervoor kiest deze ons te verstrekken. Als u ons uw persoonsgegevens verstrekt worden deze slechts gebruikt voor het doel waarvoor u ze heeft afgestaan. Wij zullen uw persoonsgegevens zonder uw toestemming niet aan derden verstrekken, tenzij dit voortvloeit uit een wettelijke verplichting of de overeenkomst met u.

Inzage
U heeft recht op inzage in de persoonsgegevens die inSon.nl heeft geregistreerd en u kunt eventuele onjuistheden laten corrigeren.

Log files
inSon.nl verzamelt bepaalde technische informatie wanneer u deze website bezoekt. Bijvoorbeeld de domeinnaam vanwaar u toegang kreeg tot deze site, de pagina's die u heeft bezocht, en de datum en tijd dat u deze site heeft bezocht. Deze gegevens worden gebruikt om de effectiviteit van de site te analyseren. Hiervoor gebruiken we alleen het IP adres, en deze is niet gelinkt aan persoonlijk identificeerbare informatie.

Deze Privacy Verklaring geldt slechts voor de informatie die wordt verzameld door inSon.nl.