Wij gebruiken cookies om de site goed te laten functioneren en voor statistische doeleinden. Blijft u onze site gebruiken dan gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

 


Contact opnemen

G.J. Meiling G.J. Meiling
telefoon +31 (0)653 890 380
mail info@inson.nl
G.J. Meiling
Home >> Over inSon

Over inSon

inSon is een inkoopadviespraktijk met Oog voor Resultaat, actief sinds 2007, primair gericht op overheidsinstellingen met daarnaast werkzaam voor "not for profit" organisaties en bedrijfsleven.

inSon staat voor jarenlange inkooppraktijkervaring. Bent u een innovatieve manager die toe is toe aan een rendementsverbetering van uw organisatie, dan is het nu de tijd om te investeren in de inkoopfunctie. inSon geeft u heldere antwoorden en inzichten zowel op strategisch niveau als ook bij de uitvoering en begeleiding bij de combinatie van strategisch en tactisch niveau .

Adviezen zijn gericht op pragmatische oplossingen voor uw specifieke situatie. inSon is sterk in de uitvoering; of het nu gaat om inkooporganisatie- en/of procesinrichting, inkooptrajecten, inkoopsamenwerking, training of (Europese) aanbestedingen. Via inSon kunt altijd beschikken over deskundigheid om duurzaam resultaat te realiseren. Naast het verlagen van uw inkoopkosten is daarbij optimale kennisoverdracht aan uw eigen medewerkers altijd onderdeel van onze afspraken.

Bij opdrachten groter dan de (op dat moment) beschikbare capaciteit van inSon wordt nauw samengewerkt met meerdere gerenommeerde partners.

inSon BV
Molenstraat 34A
7391 AJ Twello
06-53890380
KvK Apeldoorn nummer 08181832
info@inson.nl