Wij gebruiken cookies om de site goed te laten functioneren en voor statistische doeleinden. Blijft u onze site gebruiken dan gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

 


Contact opnemen

G.J. Meiling G.J. Meiling
telefoon +31 (0)653 890 380
mail info@inson.nl
G.J. Meiling
Home >> Bedrijven >> Inschrijven op Overheidsopdrachten

Inschrijven op Overheidsopdrachten

Begeleiding
Wanneer u niet de tijd, de kennis of de mensen hebt om op een aanbesteding in te schrijven kan inSon voor u de oplossing zijn. inSon kan ondersteuning bieden bij iedere stap van het inschrijvingsproces op een overheidsaanbesteding. Of dit nu een meervoudig onderhandse aanbesteding betreft bij een Gemeente of een Europese aanbesteding bij een Waterschap, wij bieden u deskundige begeleiding.

Deze begeleiding kan bestaan uit:

  • - lezen van het bestek tot en met het (mede) opstellen van de offerte
  • - structureren en creëren van een offerte in uw huisstijl
  • - controle van de inschrijving/offerte die u zelf hebt opgesteld waarbij inSon het gehele document controleert op volledigheid in relatie tot de aanbestedingsdocumenten
  • - bemiddelen bij problemen, zoals bijvoorbeeld gebruik van onjuiste procedures, deadlines, nationale technische specificaties enz.
  • - stellen van vragen voor de Nota van Inlichtingen
  • - ondersteuning bij afwijzing  tot advies tijdens de bezwaar (Alcatel)-termijn.

Tijdens aanbestedingen maar ook daarbuiten kan inSon voor u een vraagbaak zijn voor praktische tips en procedurele vragen.

Tijdens het offerteproces en na inlevering van de offerte geven we advies en hulpmiddelen zodat u een volgende aanbesteding met minder moeite zelf in kunt vullen.

Kosten
inSon werkt zowel op uurbasis als op basis van ‘vaste prijs’. De aard van de opdracht (m.n. de productgroep) en uw voorkeur zijn hierin leidend.

In geval van een vaste prijs zal inSon een offerte maken met een specificatie van kosten, opgesteld op basis van de aanbestedingsdocumenten van de inschrijving waarvoor u ondersteuning wenst.

Het kan ook zijn dat u misschien ondersteuning wenst bij alleen een aantal onderdelen in het offertetraject, ook dat is mogelijk. Vraag geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden van een offerte op maat.

Integriteit
inSon waakt voor belangenverstrengeling en zal daarom nooit voor dezelfde aanbesteding, zowel de aanbestedende dienst als een inschrijvende organisatie begeleiden. Op deze wijze is objectiviteit altijd gewaarborgd!