Wij gebruiken cookies om de site goed te laten functioneren en voor statistische doeleinden. Blijft u onze site gebruiken dan gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

 


Contact opnemen

G.J. Meiling G.J. Meiling
telefoon +31 (0)653 890 380
mail info@inson.nl
G.J. Meiling
Home >> Training >> Opleiding

Opleiding

Het professionaliseren van de inkoopfunctie is een traject waarbij training en opleiding onontbeerlijk zijn. Inkoop is een vakgebied dat al geruime tijd het niveau van universitaire opleidingen heeft bereikt, echter in veel (not-for-profit) organisaties wordt ingekocht door materiedeskundigen zonder een specifieke inkoopopleiding.

Het resultaat van inkoop kan aanzienlijk worden verbeterd door alle betrokkenen bij het inkoopproces inzicht te geven in dit proces en te voorzien van inkoopvaardigheden waar nodig.

Bij incompany-trainingen kan aandacht worden besteed aan het inkoopproces, de laatste ontwikkelingen op het gebied van wet- en regelgeving, de stand van zaken in het inkoopbeleid van de organisatie, inkoopinstrumenten en technieken en hoe deze kunnen worden toegepast bij de dagelijkse inkooppraktijk.

Daar waar de functie van een (decentraal) inkoper meer vereist dan een algemene training in inkoopvaardigheden kan inSon, indien gewenst, voorzien in "Training on the Job".